top of page

Табірний збір 2020 в онлайн-режимі

Навчальна практика «Підготовка до роботи з дітьми в літній оздоровчий період» на третьому курсі педагогічних спеціальностей проходила дистанційно в період із 25 по 29 травня.


Загонові та міжзагонові заняття проводились у формі відеоконференцій з використанням сервісу «Zoom», результати роботи фіксувались у «Google Classroom». Додатково для зв’язку, консультування, роботи в мікрогрупах використовувалися системи обміну повідомленнями «Вайбер» і «Мeсенджер». Щоденне інформування здійснювалося через мережу «Фейсбук».


 









28 травня о 16.30 в ефір вийшла програма «Підсумкова відеоконференція» телерадіостанції «ZOOM FM», у якій взяли участь 75 учасників. До роботи в режимі онлайн долучилися: Савчук П.Н., директор коледжу, кандидат педагогічних наук; Самборська О.Д., заступник директора з навчальної роботи; Дусь Н.А., завідувач кафедри педагогіки, психології та фахових методик, керівник педагогічного загону «Дюрасел»; Марчук С.В., завідувач практики; Кузнєцова Д.В., куратор 31-М групи; керівники педагогічних загонів студентів третього курсу Венерська Н.С., Кузнєцова Л.В., Рожанська Л.Г, Якубчик О.М.



Прощальна зустріч учасників табірного збору пройшла в теплій, невимушеній обстановці. Після завершення відеоконференції студенти одразу ж почали ділитися своїми враженнями і почуттями в соціальній мережі «Фейсбук».




71 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page