top of page

У коледжі розпочався захист курсових робіт студентів

06 травня 2020 року відбувся захист курсових досліджень у 41-М групі спеціальності 014 «Середня освіта. Музичне мистецтво».

Засобом проведення захисту в онлайн-режимі став Zoom – зручний сервіс для відеоконференцій, що підтримує велику кількість учасників.

На захисті були присутні: директор коледжу, кандидат педагогічних наук Савчук Петро Несторович, заступник директора з навчальної роботи Самборська Олена Дмитрівна, заступник директора з гуманітарної освіти і виховної роботи, кандидат мистецтвознавства Бурса Антоніна Іванівна та керівники курсових досліджень.

Тематика робіт охоплювала різні аспекти фахової підготовки майбутніх педагогів. Варто відзначити, що в ході захисту своїх напрацювань вони опиралися на результати власної діяльності, здобуті під час переддипломної практики, яка стала гарною базою для набуття початкового досвіду самостійної музично-педагогічної діяльності і формування практичних умінь творчої діяльності вчителя музики.

Усі студенти продемонстрували високий рівень самостійності в дослідженні проблемних питань, креативно-пошукову активність, уміння виконавської інтерпретації та музично-педагогічної імпровізації, творче мислення, уяву, фантазію, ініціативність, спеціальні музичні вміння, здатність до художньо-педагогічного спілкування та художньої рефлексії, належно сформований рівень творчої музично-педагогічної діяльності.

Попри тимчасове хвилювання, яке виникло на початку відеозустрічі через незвичний формат роботи, емоції всіх учасників захисту, а особливо студентів, були позитивними. Обмінюючись враженнями, вони наголошували на тому, що нові стандарти, яких довелося дотримуватися в умовах карантину, не мали негативного впливу на атмосферу зустрічі та роботу її учасників: усе відбувалося чітко, злагоджено, без технічних збоїв.

54 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page