top of page

День святого Миколая в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського


День святого Миколая – одне з улюблених свят не лише дітей, а й дорослих, адже, незалежно від віку, усі ми сподіваємося на диво, а особливо в передноворічний і передріздвяний час.

У День святого Миколая Чудотворця гарні за своїм змістом події відбулися в стінах Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського.

За ініціативи ради студентського самоврядування студенти коледжу та учні Обласного гуманітарного ліцею-інтернату влаштували благодійну ярмарку солодощів. Продавали смаколики, приготовлені власноруч, і, мабуть, саме тому було так багато охочих поласувати смачними домашніми делікатесами. Мета акції благородна – значну частину зібраних коштів передати на лікування студентки 31-Ш групи Ольги Краєцької.

Поки у фоє навчального закладу проходило солодке ярмаркування, у їдальні коледжу відбувалася святкова гостина з подарунками для студентів-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки. Теплі вітання на їхню адресу прозвучали від П. Н. Савчука, директора Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, М. М. Нечитайло, голови первинної профспілкової організації педагогічних працівників, А. О. Томчак, голови профспілки студентів коледжу.

Із нагоди Дня святого Миколая всім запрошеним на гостину вручили солодкі подарунки, а директор коледжу приготував приємну несподіванку у вигляді матеріальної допомоги.

Пакунки солодощів від профспілки святий Миколай поніс і в сім’ї студентів, де підростають діти.

День відбувся і відійшов в історію, зробивши наше життя яскравішим і багатшим на добро.



51 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page