top of page

Студенти 31-ОМ групи у повному складі пройшли 60-годинний онлайн-курс «Для вчителів початкової школи

Ще в перших числах навчального року, спілкуючись з методистами практики та під час діалогу зі студентами групи, важливість проходження даного курсу обґрунтувала завідувач педагогічної практики Марчук Світлана Віталіївна.

Куратор художньої групи Бондарчук Світлана Леонідівна пройшла курс від ЕдЕри й розповіла студентам групи про принципи регістрації і роботи над лекціями, відеоматеріалами та тестами, запропонованими онлайн. Студенти групи взялись наслідувати приклад куратора й спробували власні сили.

Під час вникання у навчальний матеріал у багатьох почали опускатись руки, бо не кожен був готовий просиджувати щовечора біля монітору, вивчаючи законодавчу базу й методичні особливості організації навчально-виховного процесу Нової української школи. Але студентів підтримали і викладач педагогіки Олена Миколаївна Гулько, і викладач методики образотворчого мистецтва Богуцький Сергій Петрович, обговорюючи окремі аспекти НУШ на своїх навчальних заняттях та підтримуючи самостійну роботу студентів схваленням і позитивним оцінюванням результатів.

Студентам групи дуже повезло, що один з «першопроходців» онлайн-курсу, погодився допомогти одногрупникам. Третина групи пройшла онлайн-курс самостійно в домашніх умовах. Але не всі були готові до такої самоорганізації. Віктор Бевзюк склав своєрідний розклад допомоги студентам і кілька тижнів годинами просиджував за ноутбуком із одногрупниками, яким важко давався даний курс, та з тими у кого проблеми з відвідуванням занять з поважних або без поважних причин. Перегляд відеофільмів відбувався частіше невеликими підгрупами по 3-5 студентів. Тести кожен з них проходив самостійно, але при контролі і допомозі Віктора Бевзюка. Але він лише підштовхував, надихав, змушував вникати в зміст матеріалів.

Але настав час, коли вся 31-ОМ група отримала сертифікати. І це наступні студенти:

Бацура Іванна,

Бевзюк Віктор,

Вишковська Вікторія,

Горобець Євгенія,

Жук Ангеліна,

Коваль Яна,

Мленик Яна ,

Мукоїд Ярослава,

Муляр Вікторія,

Ніколайчук Володимир,

Процкова Віта,

Селіфанова Анастасія,

Сус Лілія,

Федьків Валерія,

Шаповал Альона,

Юрчук Вадим.


45 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page