top of page

День соціального працівника в «Евересті»

У розмаїтті сучасних професііїй є особливі, ті, чиє покликання – нести добро у світ. До низки таких належить фах «соціальний працівник». Ця професія особлива тим, що передбачає у працівників цієї сфери крім володіння певними знаннями та навичками, ще й наявність таких моральних якостей, як милосердя, любов, співчуття, душевна щедрість.

Усіма цими якостями наділені працівники комунального закладу «Барський міський Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест», який уже майже 12 років поспіль очолює його незмінний директор Марущак Тетяна Леонідівна.

Протягом цього періоду «Еверест» і коледж об’єднує тісна співпраця. Це і робота волонтерського загону «Дзвіночок», і різнобічна допомога і підтримка викладачами і студентами коледжу.

Тому традиційно в кінці жовтня, напередодні Дня соціального працівника студенти, викладачі та адміністрація завітали до Центру з квітами і святковим концертом, який підготували викладачі Кузнєцова Л.В. та Сошинська Н.В..

Із вітальним словом до праціиників закладу та його гостей звернулися директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського кандидат педагогічних наук Савчук П.Н. та заступник директора з виховної роботи кандидат мистецтвознавства, доцент, Сторожук А.І..

За багаторічну роботу у справі виховання студентів коледжу Петро Нестерович вручив директору Центру почесну грамоту.

Ліричні мелодії у виконанні викладачів музики Мілінчука А.О. та Чернелівського О.Ю., запальна хореографічна композиція у виконанні студентки 21-Ш групи Паладій Анни, задушевні пісні у виконанні студенток 11-М групи Поповської Яни та Саранчі Аліни, професійний технічний музичний супровід викладача музики Крупського В.М. зробили атмосферу свята теплою та зворушливою.

Впевнені, що взаємна співпраця між між Барським гуманітарно-пудагогічним коледжем ім. М. Грушевського та Барським міським Центром соціально-психологічної реабілітації і надалі буде тісною і плідною.


34 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page