top of page

Звітний концерт до Днів пам'яті та примирення і Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні


Травень... Це місяць буяння садів, місяць буяння життя в природі, яскравості барв, справжнього тепла, надій на добрий урожай та на кращу долю... А ще це місяць, коли у далекому 1945-му, змовкли останні постріли гармат, настала тиша і прийшов довгоочікуваний, вистражданий, оплачений дорогою ціною мир...

8-9-го травня ми віддаємо дань пам'яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни та проголошуємо слова вдячності тим, хто залишився живим... Багато років поспіль Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського організовує звітний концерт мистецьких колективів, присвячений Дню пам'яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цьогоріч, 8 травня, барчани також мали нагоду долучитися до високого музичного мистецтва, яке професійно демонстрували на сцені районного будинку дозвілля викладачі та студенти спеціальності "Музичне мистецтво".

З вітальним словом до ветеранів війни та всіх присутніх звернувся Савчук Петро Несторович – директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, кандидат педагогічних наук, який висловив безмежну вдячність сивочолим ветеранам війни 1939-1945 років та ветеранам вже теперішніх боїв, за їхню стійкість, патріотизм і самовідданість, за приклад високого героїзму для прийдешніх поколінь.

Слова подяки ветеранам війни висловлювали і представники влади - голова Барської районної державної адміністрації Саволюк Володимир Васильович та голова районної ради Піддубний Михайло Іванович. Долучився до святкового дійства і голова Барської міської об’єднаної громади Цицюрський Артур Анатолійович.

Керівник святкової програми: Савчук П.Н. – директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, кандидат педагогічних наук. Художні керівники: Бурса А.І. – заступник директора з гуманітарної освіти та виховної роботи, відмінник освіти України, кандидат мистецтвознавства, доцент; Белецька Н.Г. – завідувач кафедри мистецьких дисциплін, кандидат економічних наук; Гуд Г.О. – викладач вищої категорії, аспірант, куратор 31-М групи; Сошинська Н.В. – викладач-методист. Автор сценарію: Скорич Н. В. – викладач-методист. Хореограф: Левицька О.М. – викладач вищої категорії. Звукорежесер: Крупський В.М. – викладач музичних дисциплін. Комп'ютерне забезпечення: Важеніна А.Л. – викладач вищої категорії.

Сценічне дійство вразило гостей свята та подарувало хвилюючі емоції, а День пам’яті та примирення назавжди залишиться для всіх затьмареним від гіркоти втрат та осяяний сонцем перемог. Подвиг, полеглих на війні, – безсмертний, пам'ять про них, живих і мертвих, – нетлінна, вдячність народу – безмежна.


77 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page