top of page

Великдень для героїв: студенти та викладачі коледжу відправили паски та різні смаколики на передову


Великдень – це найбільше християнське свято, яке відзначають навесні. У цей день, згідно з християнською легендою, воскрес Ісус Христос після того, як його було розіп’ято на хресті. Це чудо символізує звільнення від гріхів для віруючих людей.

Перед Великоднем у всіх родинах печуть смачні паски та роблять різнобарвні крашанки. Наші герої, які мужньо відстоюють честь та гідність українського народу на Сході України, на жаль, не мають такої можливості. Вони не бачать своїх рідних місяцями, та навіть роками, відзначають всі свята в колі побратимів на лінії фронту. Тому, безперечно, кожне слово підтримки та подяки неабияк підіймає бойовий дух, дарує їхнім серцям надію на те, що зовсім скоро все буде добре.

Кожен воїн повинен відчувати, що про нього пам’ятають та чекають додому лише з перемогою. Саме переддень Великодніх свят студенти та викладачі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, а також учні Обласного гуманітарного ліцею-інтернату спільними зусиллями підготували нашим захисникам купу смаколиків, написали листи зі щирими побажаннями та намалювали яскраві малюнки, що символізують мир і спокій в країні. Сподіваємося, що їм буде приємно та радісно від того, що святе свято Великодня завітало й до них!

Всі ми маємо проявляти любов і повагу до власної держави, тож цінуймо нашу Україну й тих людей, які здатні віддати все заради спільного щасливого майбутнього народу. Христос Воскрес!


97 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page