top of page

МИКОЛАЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ


19 грудня у коледжі відбулось театралізоване свято «Миколаївські вечорниці». Святитель Миколай Чудотворець – один із найулюбленіших святих в Україні, і до дня його вшанування старанно готувалися і дорослі, і діти. Добрими вчинками, з любов’ю дібраними подарунками, розучуванням колядок повнились передріздвяні вечори, а діти з надією запитували дорослих: «Чи завітає до нас святий Миколай?» Про це розповів директор коледжу, кандидат педагогічних наук П.Н. Савчук, пригадуючи власне дитинство.

Свято було таким теплим, родинним, справжніми українськими вечорницями – із дівочими та парубочими піснями і жартами, дитячими молитвами, віршиками і таночками, з веселим астропрогнозом на 2019 рік. Автором змістовного сценарію є куратор 41Д групи Н. Костюк.

Захоплення викликало все: і пісенно-хореографічні композиції, які виконували ансамбль «Подоляночка» (студенти 11, 21, 41 Д груп, керівник Н. Бакалець), танцювальний колектив студентів ІІ Б та 41Д груп, дитячий ансамбль «Промінчики» (керівник – Д. Дмитришена), тріо «Струни серця» (керівник – Н. Сошинська), ансамбль «Калинове намисто» (керівник – Л. Іськова), ансамбль автентичного співу «Голоси предків» (керівник – Н. Матвієнко).

Пісенний прогноз погоди на слова Г. Дяченко, який був своєрідним новорічним вітанням, викликав добру усмішку викладачів і студентів, бо для коледжової родини він завжди гарний.

Щирими оплесками дякували за подарунок-свято студентам 41Д групи, їх куратору Н. Костюк, автору музичного оформлення Н. Бакалець, а також студентам 2-Б групи та їх куратору Публічук Т.І. за святкове оформлення сцени.


301 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page