top of page

Моя Україна – Героїв країна!


11 жовтня у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбувся літературно-музичний захід, приурочений Дню Захисника України. На свято були запрошені студенти 1 курсів спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Журналістика», «Образотворче мистецтво», «Музичне мистецтво», «Право», а також ліцеїсти 10-А, 10-Б класів.

Присутні дізналися, що День Захисника України – свято, яке відзначається в нашій державі 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Свято встановлено з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Сьогоднішнє свято – це данина любові та поваги до захисника Батьківщини!

Урочистий захід до Дня Захисника України підготували та провели студенти 31-Ш групи на чолі з куратором Нечитайло Марією Михайлівною. Із вітальним словом виступив заступник директора з навчальної роботи Хомчак Володимир Миколайович. А також слово було надано викладачу соціально-економічних дисциплін, викладачу вищої категорії, викладачу-методисту, відміннику освіти України, волонтеру Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО – Восколупу Валерію Петровичу, який розповів і продемонстрував на слайдах роботу волонтерів Барського району.

Родзинкою святкового вечору були танцювальні та музичні номери, у виконанні студентів 31-Ш групи, а також висловлюємо щиру подяку народному ансамблю «Козацької пісні» з піснею «Ой з нашого роду не качайте воду» (керівник Н.В. Сошинська), народному ансамблю «Калинове намисто» з піснею «Степом, степом» (керівник Л.М. Іськова), творчій групі «Промінчики» (керівник Д.Є. Дмитришена).

Щиро вітаємо українців з таким важливим святом для нашої країни – Днем Захисника України!


141 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page