top of page

Ми поважаємо і любимо Вас, дорогі наші викладачі!


День працівника освіти – величне, трепетне свято, що звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніші цінності в житті – любов до людини, прагнення до мудрості та самовдосконалення.

4 жовтня з нагоди професійного свята, яке цьогоріч відзначають 7 жовтня, у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбувся урочистий вечір для викладачів та працівників коледжу.

Із вітальним словом до присутніх звернувся кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України, директор коледжу Петро Несторович Савчук. Він висловив слова вдячності усім працівникам освіти за невтомну, самовіддану працю та вручив кращим викладачам коледжу почесні нагороди.

В адресу викладачів звучали слова щирої шани та безмежної вдячності від організаторів святкового дійства. Гарний настрій та приємні емоції подарували усім присутнім виконавці музичних номерів, студенти та викладачі спеціальності «Музичне мистецтво».

Для усіх присутніх у залі студенти 41-М групи підготували чудове музичне дійство. Вони виконували пісні для своїх наставників, розігрували комічні сценки про викладацьке життя, виконували хореографічні композиції.

Організаторами свята були студенти 41-М групи під керівництвом куратора Наталії Семенівни Козюри.

Вітаємо усіх освітян із професійним святом – Днем працівника освіти! Нехай педагогічна діяльність приносить Вам гарні результати та задоволення!


107 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page