top of page

Вічна пам'ять ПЕДАГОГУ!


Адміністрація й викладачі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського висловлюють щирі співчуття родині та педагогічному колективу Глухівського національного педагогічного університету імені О.Довженка з приводу тяжкої втрати – смерті Гриневича Володимира Йосиповича. В цей скорботний час ми з глибоким сумом і жалем поділяємо велике горе та підтримуємо Вас.

За 20 років тісної співпраці він став для нас не просто викладачем, а членом колективу. У пам’яті всіх, хто знав і працював разом з Володимиром Йосиповичем, він залишиться принциповим і чуйним викладачем, вірним другом, мудрим наставником, щирою і порядною людиною, яка вірно служила обраній справі. Жорстока, невблаганна смерть забирає кращих — тих, котрі могли ще багато зробити, принести чимало користі справі, якій присвятили своє життя.

Важко знайти слова втіхи, коли стається непоправне, – смерть близької людини. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне. Світлі спогади про Володимира Йосиповича, який чесно й гідно прожив своє життя, залишивши по собі плоди добрих справ, завжди будуть жити в серцях викладачів і студентів.

Вічна пам'ять.


317 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page