top of page

Відбувся фестиваль «Будь молодим – живи активно»


З 6 по 8 червня 2018 року у Дитячому оздоровчому таборі «Казкова Долина» проходив Обласний фестиваль, спрямований на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді, «Будь молодим – живи активно».

З вітальним словом виступила Natalia Zabolotna, директор Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА: «Ми раді бачити вже вдруге поспіль знайомі лиця, а також нову активну молодь. На цьому фестивалі присутні найактивніші учасники з усієї області. Найкращі команди матимуть можливість представляти Вінницьку область на Всеукраїнському фестивалі. Всім удачі та нехай переможе найсильніша команда!» Захід зібрав по 3 учасники з районів та об’єднаних територіальних громад області. До складу команд входило 2 хлопці та 1 дівчина.

Представляти Барський район мали змогу студенти Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського: Бурлак Тетяна (студентка 41-Ш групи), Десятник Назарій (студент 31-Ш групи), Заєць Юрій (студент 31-Ю групи).

Звичайно, студентам нашого коледжу було нелегко, адже рівень конкурсу надзвичайно високий і кожна команда намагалась вибороти першість у фестивалі. На команди чекала досить насичена програма: низка змагань, які потребуватимуть фізичної підготовки та інтелектуальних знань, майстер-класів, отримання практичних навичок з надання першої домедичної допомоги та багато іншого.

Ми брали участь у чотирьох випробуваннях:1-й етап змагань для учасників Обласного фестивалю з флаг-футболу, 2-й етап змагань для учасників Обласного фестивалю «10 видів спорту», 3-й етап змагань для учасників Обласного фестивалю із нічного квесту, 4-й етап змагань для учасників Обласного фестивалю із практичних навиків медичної допомоги.

За результатами пройдених випробувань ми зайняли почесне друге місце серед інших 18 районів Вінницької області !

Усім членам команди були вручені сертифікати учасників фестивалю, медалі та кубок.

Дуже хороший старт, зважаючи, що метою нашої участі було презентовали коледж на цьому престижному фестивалі-конкурсі, перевірити власні сили та здобути безцінний досвід.


92 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page