top of page

День студентського самоврядування, приурочений Міжнародному дню студента


17 листопада 2017 року у стінах Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського було проведено День студентського самоврядування, приурочений Міжнародному дню студента, який ще з 1941 року святкують тисячі студентів усього світу.

Ранок такого святкового та незвичного робочого дня розпочався активно та весело. Усі члени студентської ради зі святковим настроєм зустрічали студентів у фойє коледжу. На початку першої пари члени студентської адміністрації здійснили перевірку проведення занять та присутності студентів у групах.

У цей особливий день усе в коледжі змінилось. Викладачі отримали можливість на один день знову повернутись до того часу, коли вони ще самі навчались і бути присутніми на заняттях як студенти. Члени адміністрації нашого коледжу змогли нарешті відпочити від своїх щоденних обов’язків. Ну а студенти «відчули смак» важких обов’язків та відповідальності, які кожного дня лягають на мужні плечі наших викладачів. Адже, у цей святковий день повноваження адміністрації коледжу були покладені на членів студентської ради, які відповідально виконували усі посадові інструкції. А під час навчальних занять у ролі викладачів виступали самі студенти, які старанно поставилися до проведення лекцій і намагалися якомога краще подати матеріал.

Наприкінці, невимовно насиченого для кожного учасника навчального процесу, дня у стінах нашої альма-матер відбувся святковий концерт до Дня студента. На початку концерту з привітальним словом виступив директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України Савчук Петро Нестерович, який у рамках свого виступу нагородив грамотами кращих студентів коледжу. Також з вітальним словом до студентів звернувлися голова студентської ради Лятуринський Олександр та голова студентської профспілкової організації Томчак Алла Олександрівна. Програму концерту збагатили найталановитіші студенти коледжу своїми цікавими постановками та композиціями, які викликали захоплення та шквал емоцій у глядачів.

Захід підготували та провели студенти 41-ОМ групи. Авторами сценарію та режисерами постановниками святкового дійства були Гулько Олена Миколаївна, Крамар Валерій Ульянович, Сошинська Наталія Василівна, Скорич Наталія Валентинівна та Левицька Олена Миколаївна, музичне оформлення Крупського В’ячеслава Михайловича та Залєвського Павла Миколайовича, презентаційні матеріали підготували Самборська Олена Дмитрівна. Оргкомітет 41-ОМ групи та куратор висловлюють щиру вдячність студентам: Ісько Анастасії (41-Ж гр.), Гусєвій Софії, Лебєдєвій Юлії, Скубській Олені, Колодію Владиславу (11-М гр), Мацишену Сергію, Василю Васюті, (1-БМ гр.), Гудзу Володимиру (31-М гр.), випускнику 2016 р. Чернілевському Олегу, танцювальному колективу «Баракуда» та їх керівнику Громовій Ользі.

Завершився день студентського самоврядування нарадою студентської адміністрації з метою обговорення проведених студентами коледжу навчальних занять, де відповідальні члени студентського самоврядування звітували про стан відвідування та навчально-виховного процесу в святковий день.


197 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page