top of page

Щасливої вам дороги, випускники!


Червневий день відлунює святково,

І сум, і квіти, й гомін голосний.

Зібрало нині свято нас чудове –

Прощальний вечір, вечір випускний.

Такими словами розпочався випуск студентів спеціальностей «Правознавство» та «Видавнича справа і редагування» Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського.

Під спів величального Гімну України урочисті збори, присвячені випуску студентів, оголосили відкритими. З вітальним словом до усіх присутніх звернувся кандидат педагогічних наук, директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського Савчук Петро Несторович. Директор навчального закладу привітав усіх присутніх з Днем конституції, а випускників із днем випуску. Заступник директора з навчальної роботи Хомчак Володимир Миколайович оголосив наказ про вручення дипломів.

Ця незабутня хвилина залишиться у пам’яті кожного з випускників назавжди, адже вони чекали на неї з таким хвилюванням, не раз бачили її у своїх снах та готувалися до цієї миті дуже наполегливо.

Вже дипломованих студентів привітав голова Барської районної ради Піддубний Михайло Іванович та голови державних кваліфікаційних комісій Бурятинська Наталія Іванівна, викладач вищої категорії, викладач-методист, відмінник освіти України, Навроцький Сергій Петрович, член спілки журналістів України.

Завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін, кандидат наук з державного управління Шандрук Сергій Миколайович побажав студентам-випускникам гарної долі у майбутньому та здійснення задуманих планів.

Викладач – не просто професія, це покликання. Викладач творить Людину. Ці мудрі й ваговиті слова можна сказати тільки про справжніх педагогів. Такі слова сказали випускники про своїх викладачів, які чотири роки були з ними і в радості, і у хвилини труднощів. Саме викладачі мудрою порадою допомагали студентам робити впевнені кроки у своє завтра.

Куратори груп Кондратюк Оксана Володимирівна, Шмирко Галина Олександрівна та Радецька Наталія Олексіївна побажали своїм студентам-випускникам гарного майбутнього.

Зворушливим моментом святкового дійства було вручення батьками короваю дітям. Вони благословили їх у дорогу та побажали мирного майбутнього, а педагогічному колективу навчального закладу подякували за навчання та виховання випускників.

Випускники запевнили, що не забудуть ніколи найкращий навчальний заклад, що допоміг їм здійснити мрії – стати спеціалістами у галузі права і видавничої справи та редагування.

Окремим блоком випускники вшанували пам’ять про тих, хто загинув в зоні АТО та висловили слова вдячності та підтримки тим хто і зараз відстоює мир на сході України.

Будьте щасливими, здоровими, мудрими, дорогі випускники 2017 року! Хай світить вічно над вами мирне сонце!


487 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page