top of page

Двері коледжу завжди відкриті для творчої молоді


25 березня 2017 року в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського проведено День відкритих дверей та творчий конкурс. Такий захід протягом поточного року в коледжі проводиться вже вдруге, адже це добра нагода потенційним абітурієнтам та їхнім батькам безпосередньо поспілкуватись з адміністрацією навчального закладу, отримати інформацію про особливості вступної кампанії 2017 року, умови та напрямки навчання у коледжі, з’ясувати всі інші питання, що стосуються освітнього процесу. Необхідність у цьому цілковито підтвердилась уже в ході самої зустрічі.

Згідно з програмою проведення заходу, після реєстрації гостей, в актовій залі навчального закладу відбулася зустріч з адміністрацією коледжу. З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків звернулася Антоніна Іванівна Бурса – кандидат мистецтвознавства, доцент, вчений секретар, яка познайомила присутніх із навчальною, виховною, науковою роботою викадачів коледжу, побажала усім учасникам конкурсу перемоги, а гостям навчального закладу миру та злагоди. Усі присутні в залі мали змогу переглянути фільм, у якому розповідалося про спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців у коледжі, навчально-виховний процес, матеріальну базу, тощо.

По завершенню офіційної частини розпочався найвідповідальніший етап – творчий конкурс «До майбутнього – через творчість!» у якому брали участь 28 майбутніх абітурієнтів.

День відкритих дверей було завершено концертною програмою, яку підготували викладачі та студенти спеціальності «Музичне мистецтво». Після чого відбулося офіційне підведення підсумків та вручення дипломів учасникам конкурсу.


59 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page