top of page

«Є така професія – Батьківщину захищати…»

7 грудня в КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» відбулась онлайн-зустріч з учасниками бойових дій та волонтерами-земляками, приурочена до Дня Збройних сил України.

Метою заходу, як зазначила ведуча програми Посвалюк Ангеліна, було вшанування захисників українського народу; усіх, хто в минулому боронив кордони нашої Батьківщини й хто сьогодні охороняє спокій кожного з нас; хто віддав своє життя за мирне небо над Україною, за незалежність, волю, суверенність і неподільність нашої держави.

Теплі слова вдячності на адресу воїнів-захисників, які, ризикуючи власним життям, сьогодні гідно виконують свій громадянський і військовий обов'язок на Сході, стійко протистоять агресорові і мужньо відстоюють цілісність України, висловив кандидат педагогічних наук, директор КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» Савчук П. Н.

Говорячи про подвиг кадрових військових та добровольців, Петро Нестерович відзначив неоціненну роль волонтерів на Донбасі і розповів про активну волонтерську діяльність викладачів коледжу – Лущинського Ю.М. і Восколупа В.П.

У ході відеоконференції студенти мали можливість поспілкуватися з учасниками бойових дій – розвідником-кулеметником, сапером, головою правління Барського районного об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Гордієнком Денисом Михайловичем та учасником АТО, волонтером, військовослужбовцем Матвієнком Олегом Юрійовичем. Скупо висловлюючись про свою місію на Сході, гості охоче ділилися планами на мирне майбутнє і відповідали на всі запитання, які ставили їм студенти.

Волохата К.М., куратор групи 2-БДШ





140 переглядів

Comentários


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page