top of page

Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати – передчасної смерті колеги Галини Олександрівни Шмирко

Повідомлення про смерть Галини Олександрівни глибоким болем обізвалось у серцях усіх, хто її знав, із ким вона дружила, кого навчала, кому була колегою.

Людина чуйна, добра, щира… Понад 20 років тому доля привела Галину Олександрівну в стіни Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського». Увесь цей час вона простеляла дорогу в професійне життя своїм випускникам, сіяла добре і вічне в душі кожної дитини. Її любили і поважали колеги, студенти, їхні батьки за відкрите і добре серце, за материнську теплоту і розуміння, за те, що Галина Олександрівна завжди підтримувала ініціативу, заохочувала творчість, помічала і схвалювала найменшу іскринку нового.

Земний шлях Галини Олександрівни Шмирко – це її скарб, який вона по краплині віддавала родині, дітям, онукам, своїм вихованцям, друзям. Совісна і чутлива. Інтелігентна і толерантна. Доброзичлива і щира… У роботі жила з думкою про тих, кому віддавала свої знання. Вихованці Галини Олександрівни завжди дякували їй за науку і навіть через відстань років зберігали в пам’яті світлий образ мудрої і доброзичливої наставниці, яка залишила частинку свого серця в кожному студентові.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, але світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно пройшов свій земний шлях, завжди будуть сильніші, аніж смерть.

Добрий, світлий спомин про Галину Олександрівну житиме в серцях рідних, друзів, колег – усіх, хто її знав, любив та шанував. У нашій пам’яті Галина Олександрівна назавжди залишиться доброзичливою колегою, гарним другом, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне.

Світла пам’ять Галині Олександрівні – мудрій Наставниці, чуйній Колезі, гарній Людині.


Колектив Комунального закладу вищої освіти

«Барський гуманітарно-педагогічний коледж

імені Михайла Грушевського»

493 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page