top of page

СТУДЕНТИ 21-Ж ВІДКРИВАЛИ ДЛЯ СЕБЕ ВІННИЦЬКІ МЕДІА

24 червня 2024 року студенти 21-Ж групи разом із методистом практики Оксаною Володимирівною Кондратюк здійснили захопливу екскурсію до вінницьких медіаустанов.

Першою зупинкою стала телерадіокомпанія «Суспільне Вінниця», де зі студентами провела майстерклас журналістка Ельвіра Бондаренко. Єлізавєта Чернецька випробувала себе в ролі інтерв'юєра, працюючи поруч з Ельвірою. Студенти мали можливість побачити першими ексклюзивне відео з архіву про Вінниччину 40-50-х років ХХ століття. Окрім того, поспілкувалися з головною редакторкою відділу новин Іриною Вдовиченко, яка розповіла про етапи фактчекінгу і як проводять верифікацію матеріалу журналісти Суспільного. Цю захопливу екскурсію та майстерклас підготувала для нас Алла Кушнір – керівниця відділу зв'язків із засобами масової інформації та громадськістю у регіонах департаменту комунікацій зі ЗМІ та громадськістю.

Наступною зупинкою стала радіокомпанія «Місто над Бугом», де групу привітно зустрів заступник директора з творчої та комерційної роботи Віктор Володимирович Мозалевський. Студенти мали змогу поставити багато запитань досвідченому спеціалістові й отримати цінні поради. Також Віктор Володимирович розповів про різні курйозні випадки, які траплялись у його журналістській діяльності.

Завершальним етапом екскурсії була зустріч у Вінницькому інформаційно-телевізійному агентстві «Віта». Тут кожен мав змогу випробувати себе в ролі ведучого новин під керівництвом Марини Супрун. Особливо яскраве враження на студентів справив перегляд епічних невдач під час запису ефірів: ми бачили досконалих журналістів не зовсім досконалими.

Загалом екскурсія до регіональних медіаустанов дала змогу зрозуміти, наскільки цікава та захоплива журналістська діяльність, як багато різних галузей вона охоплює.

Додому екскурсанти повернулися з багажем вражень і мрією в недалекому майбутньому реалізувати себе в сучасній журналістиці.

Діана ГНАТКОВСЬКА,

студентка 21-Ж групи

 




136 переглядів

Comments


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page