top of page

СНІД – ГЛОБАЛЬНА ПРОБЛЕМА СУЧАСНОСТІ

Щорічно 1 грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, світова спільнота спрямовує свої зусилля на поширення інформації про страшну хворобу, що вже вбила на планеті понад 35 мільйонів людей.

Цьогоріч студентська рада КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» взяла активну участь у цій важливій справі. Зокрема створила плакат, де розміщено загальні відомості про СНІД та інформацію про методи запобігання хворобі, і забезпечила всім коледжанам відкритий доступ до нього.

Окрім того, було виготовлено брошки у вигляді червоної стрічки, яка символізує підтримку хворих та власну обізнаність із проблемою віку. Ці символи студентські активісти вручили здобувачам освіти і викладачам, щоб підкреслити важливість єдності та підтримки в боротьбі з інфекцією.

У соціальних мережах, де зареєстроване студентське самоврядування коледжу, поширено інформаційний допис, що містить корисні поради, факти і статистику про СНІД. Також цю інформацію озвучено по коледжевому радіо.

Проведені заходи стали частиною інформаційної кампанії, спрямованої на формування правильної атмосфери в коледжі та на боротьбу з глобальним викликом сучасності.


Єлізавєта ЧЕРНЕЦЬКА,

студентка 21-Ж групи



49 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page