top of page

Поспішай творити добро!!!

Якщо люди не навчаться допомагати одне

одному, то рід людський зникне з лиця землі

В. Скотт


Напередодні Дня святого Миколая студентське самоврядування коледжу оголосило масштабну акцію – благодійний збір коштів, який тривав із 9 по 23 грудня.

Матеріальна допомога була адресована Світлані Щасливій (мамі випускниці коледжу Кубанцевої Даші), життя якої в прямому сенсі залежить від гаманця родини.

Минуло 4 роки відтоді, як сім’я Даші дізналася про страшний діагноз (саркома легень). Сльози, біль і безперервна боротьба з раком. Короткотривала ремісія – і знову боротьба.

За словами Даші, сил у мами мало, але вона тримається. Останнє призначення лікарів, препарат Вотрієн (таблетована хімія), допомагає їй почуватися краще. Але вже місяць, як сім’я без ліків, тому що не вистачає коштів.

Три роки сім’я самотужки купувала дорогу хімію, але сьогодні змушена звертатися по допомогу до небайдужих. Ціна життєво необхідного препарату – 21 000 гривень на місяць, або 700 гривень на день, або 30 гривень на годину. Окрім того, постійно потрібні ліки, які забезпечують підтримку організмові.

Студентське самоврядування звернулося до студентів коледжу з проханням доєднатися до цієї благородної справи. На власній сторінці @studrada_bgpk ми розмістили відео інформаційного змісту про важливість благодійних акцій.

Спільними зусиллями студентський колектив коледжу переказав Світлані Щасливій близько 5 тисяч гривень.

Студентське самоврядування висловлює щиру вдячність кураторам груп і студентам, які взяли участь у благодійному зборі коштів.

Пам’ятаймо: кожен із нас здатний творити добро!

Мазур Ірина,

голова студентського самоврядування

75 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page