top of page

Перший залік у студентів 11-Д групи фахового коледжу

23 грудня 2020 року студенти першого курсу спеціальності «Дошкільна освіта» складали залік із дисципліни «Вступ до спеціальності». Безумовно, перша сесія завжди асоціюється з чимось новим і невідомим, а тому без хвилювання не обходиться. Послухаємо кілька відгуків.

Самборська Катя. Перший залік став для мене складним випробуванням, тож я дуже хвилювалася. Багато повторювала, розписувала запитання… Було важко. Але коли почала складати залік, хвилювання пройшло, і я перестала нервувати. Загалом мені сподобався початок сесії!

Янковська Анна. Перший залік мене дуже налякав. Я хвилювалась і відчувала панічний страх. Складу чи не складу? Але коли почали оголошувати оцінки, я приємно здивувалась: моє прізвище прозвучало серед претендентів на автоматичне зарахування заліку. Сказати, що була вражена, – це нічого не сказати!

Як староста, я підтримувала одногрупників, бо дуже вболіваю за результати кожного з них!

Бучинська Ельвіра. На мою думку, перший залік залишиться в пам’яті кожного з нас. Було і сумно, і страшно. Але всі ми молодці, бо впорались!

Яремчук Валентина. Під час заліку ми всі відчували дивні емоції, хвилювання, страх. На мою думку, нас дуже підтримувала викладач, яка запевнила, що не потрібно боятися. Також відчувалася допомога куратора: Людмила Олексіївна була з нами і контролювала весь процес заліку. Зізнаюся: я була впевнена в собі!

Ось такі вони, перші враження про початок першої студентської сесії. А попереду ще так багато заліків та іспитів! Тож бажаємо всім першокурсникам, щоб кожна сесія проходила вдало і щоразу була успішним стартом до гарних досягнень як у навчанні, так і в студентському житті загалом!

Каплична Л.О.,

куратор 11-Д групи


257 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page