top of page

МАЙБУТНІ ПРАВНИКИ ТА ЖУРНАЛІСТИ ПРОЩАЮТЬСЯ З КОЛЕДЖЕМ


Щемне прощання з навчальним закладом, друзями, однокурсниками, викладачами… Перегорнуто останню сторінку студентського життя в коледжі … У пам’яті зринають миті радісних зустрічей, знайомства, народження перших юнацьких почуттів, тривоги, хвилювання під час сесії, нелегкі випробування, що випали на період навчання. Усе це залишається в минулому. Попереду – доросле самостійне життя, невідомість, знову випробування, необхідність зробити правильний вибір, не помилитися, не схибити, виправдати надії та сподівання…

21 червня відбулися урочисті збори, присвячені випуску студентів спеціальностей «Право» та «Журналістика» Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського». 54 фахівці в галузі журналістики і права отримали омріяні дипломи.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

І ось звучить вітальне слово директора коледжу Савчука Петра Нестеровича. Із тривогою і надією вдивляється очільник закладу в очі майбутніх фахівців двох надзвичайно важливих галузей – права та журналістики. «Вам довелося жити, навчатися у складний час , який посилає багато випробувань. Ви маєте витримати їх гідно. Майбутнє України – це наша спільна справа, до якої кожен має зробити свій внесок. Любіть свою Батьківщину, пишайтеся тим, що ви українці, з гордістю несіть по життю звання людини», − наголошує в прощальному слові П.Н. Савчук.

Вручення дипломів – найочікуваніша мить заходу. Щирі привітання, світлини на згадку, усміхнені, щасливі обличчя випускників…

Здійснення мрій та задумів, світлої дороги в самостійне професійне життя зичить учорашнім студентам заступник директора з навчальної роботи Самборська Олена Дмитрівна.

«Ви гідно пройшли шлях професійного становлення в нашому коледжі, – наголошує у своєму вітальному слові декан факультету Мороз Майя Олександрівна.– Тож нехай ваше подальше життя буде цікавим, насиченим та успішним! Будьте наполегливі в досягненні своїх цілей, не пасуйте перед труднощами і не давайте жодного шансу обставинам зруйнувати ваші сподівання!»

Великі надії на своїх вихованців покладає завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Юзько Тетяна Миколаївна: «Щиро зичимо вам, шановні наші випускники, щасливої життєвої дороги, нових горизонтів та вершин, здобутків і перемог. Упевнені, що ви зможете сповна реалізувати свій потенціал і знання, набуті за період навчання. Саме вам розбудовувати й утверджувати демократичну правову Українську державу, відстоювати права і свободи людини. Саме вам творити новітню історію. Будьте патріотичними, послідовними, наполегливими, креативними, професійними та успішними!»

Особливо щемно звучать привітання кураторів – Слугоцької Вікторії Михайлівни, Потримай Наталії Сергіївни, Бобир Ольги Іванівни: «Пам’ятайте, що успіх приходить до тих, хто не боїться викликів, хто наполегливий і цілеспрямований. Будьте завжди відкриті для нових ідей, готові до самовдосконалення! Нехай ваше життя буде наповнене радістю, щастям, а кожен ваш день буде плідним та успішним!»

Святкову атмосферу дійства вдало доповнюють музичні номери у виконанні студентів Олександри Дорош, Мирослави Кіндич (41-М група), Анни Кушнір, Аліни Рибак (31-М група).

І ось уже урочисте свято добігає кінця. У цю трепетну мить випускники згадують минуле, мріють про майбутнє і слухають напутні слова на свою адресу:

Зичимо вам у майбутньому переможного миру на рідній землі під українським блакитним небом!

− Здоров’я, щастя, натхнення, творчих звершень, упевнених звитяг, перспективних кар’єрних виріїв!

− Нехай ваше життя буде різнобарвне, як український вишитий рушник!

− Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю та успіхом!

− Уперед до нових звершень і перемог!

– Пам’ятайте, що ви доньки та сини України!

 Ольга БОБИР,

 куратор 41-Ж групи






271 перегляд

コメント


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page