top of page

«КРАЇНА ДИТИНСТВА»: МІСЦЕ, ДЕ КОЖНА ДИТИНА ВІДЧУВАЄ РАДІСТЬ

Четвертий рік поспіль Комунальний заклад вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» організовує роботу денного табору відпочинку «Країна дитинства» для дітей шкільного віку. Це унікальна можливість для юних мешканців Барської громади оздоровитись і цікаво провести перший місяць літніх канікул. А для студентів педагогічних спеціальностей в умовах воєнного сьогодення це чи не єдина база для активного проходження літньої педагогічної практики.

Цьогоріч табір працював із 3 по 28 червня. Цей період був наповнений яскравими емоціями, новими знаннями і незабутніми враженнями. Наші маленькі вихованці брали участь у різноманітних майстеркласах, спортивних заходах, творчих конкурсах і захопливих екскурсіях. Завдяки професійній і турботливій роботі педагогів кожна дитина змогла проявити свої таланти, знайти нових друзів та провести літо весело і з користю.

В ігровій формі педагоги-організатори розвивали здібності дітей, прищеплювали їм корисні звички, вчилися спілкуватися з непосидючою малечею, формували життєві цінності і компетентності. Кожного дня в «Країні дитинства» на вихованців чекали нові відкриття та нові ідеї, а дозвілля було сплановане як цікава тематична подорож. 

Тематика першої зміни, немов у калейдоскопі, змінювалася щодня. Відкриття табірної зміни в стилі дитячого патруля, який рятує світ, день юних талантів, день Нептуна, день малих олімпійських ігор, день кольорових пригод, день веселої науки, день гри, день фестивалю професій, день джинсового паті, яскраве закриття першої табірної зміни сезону 2024 року в стилі пригод Барбі та Кена… Дозвілля дітей було насичене цікавими екскурсіями та захопливими загоновими справами, роботою на SMART-дошці, яку наша команда отримала у 2023 році завдяки грантовій програмі Вінницької обласної ради. Діти співали пісні, малювали, танцювали флешмоби, фантазували на майстеркласах і творчих заняттях, які проводили студенти-практиканти і викладачі кафедри мистецьких дисциплін коледжу. Особливо захопливими видались майстеркласи з гончарства викладача Вадима Васильовича Шпаковатого, з оновлення речей (виконання малюнка на футболці) – Альони Миколаївни Романюк, із малювання – Світлани Леонідівни Бондарчук, із роботи з вовною – Надії Володимирівни Підгорної.

Друга табірна зміна розпочалася з дня яскравих і незабутніх чотирьох стихій, а потім був день калейдоскопу талантів, день морських пригод, день спортивних звершень, день крилатих фантазій, день Івана Купала, день моди і дизайну, день детективних пригод , медіа-день та день закриття табірної зміни з агентом 007.

Кожен день у таборі був сповнений яскравих і позитивних емоцій; тут діти не лише відпочивали, але й знайшли нових друзів.

Щиро зичимо всім нашим вихованцям гарних канікул, теплого сонечка і безхмарного блакитного неба над головою!

Наталія ПОТРИМАЙ, викладач

 кафедри педагогіки, психології та фахових методик






288 переглядів

Comments


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page