top of page

КОЛЕДЖ ВИПУСТИВ НОВЕ ПОКОЛІННЯ ЮРИСТІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗМІ

28 червня в Комунальному закладі вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» відбувся випуск студентів кафедри соціально-економічних дисциплін.

Із вітальним словом до випускників звернувся директор коледжу кандидат педагогічних наук Петро Савчук. Він наголосив, що час ставить перед фахівцями високу планку, і висловив щире переконання, що «завдяки силі й таланту молоді, яка сьогодні отримує дипломи, світ одержує нову Україну – вільну, щасливу, незалежну!». Петро Несторович побажав випускникам життєвих гараздів, щирих людей на життєвих дорогах, віри й наснаги, любові в серці, упевненості в усіх починаннях і рясних Божих благословінь.

Щирі вітання випускникам прозвучали від заступника директора доктора філософії Самборської Олени Дмитрівни, яка побажала новому поколінню дипломованих юристів і медійників, незважаючи на складний історичний час, що випав на їхню долю, не втрачати оптимізму та завзятості і завжди пам’ятати, що здобута сьогодні освіта – це запорука успішного завтра для України!

Із закінченням навчання та вступом у доросле життя своїх дітей привітали батьки і побажали, щоб усі їхні мрії та сподівання здійснилися в мирній країні, під мирним небом. Також представники батьківської спільноти висловили подяку педагогічному колективу КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», який, попри повітряні тривоги та енергетичну нестабільність, робив усе можливе, щоб дати студентам ґрунтовні знання і сформувати в них навички, потрібні для розбудови України.

Свято завершилось, а життєві випробування чекають попереду. Тож нехай щастить новому поколінню дипломованих фахівців! У добру путь з вірою в Перемогу!

Тетяна ЮЗЬКО, доктор філософії,

завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін





294 перегляди

Comments


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page