top of page

КОЛЕДЖ ВИПУСТИВ ДИПЛОМОВАНИХ ФАХІВЦІВ МИСТЕЦЬКИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ




23 червня відбулись урочисті збори, присвячені випуску студентів спеціальностей «Середня освіта. Музичне мистецтво» та «Середня освіта. Образотворче мистецтво».

Цьогоріч дипломи фахового молодшого бакалавра отримали 13 студентів 41-М групи спеціальності «Середня освіта. Музичне мистецтво» (куратор – Анеля Леонардівна Важеніна) та 16 студентів 41-ОМ групи спеціальності «Середня освіта. Образотворче мистецтво» (куратор – Петро Антонович Нечитайло). Дипломи бакалавра за освітніми кваліфікаціями «Бакалавр. Середня освіта. Музичне мистецтво» та «Бакалавр. Середня освіта. Образотворче мистецтво» отримали відповідно 16 і 10 здобувачів освіти 2-БМОМ групи (куратор – Алла Володимирівна Лісова). Усі успішно склали державні атестаційні екзамени і, як кваліфіковані фахівці, зробили перший крок у професію та самостійне життя.

Із вітальним словом до випускників звернувся Савчук Петро Несторович – директор КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України, член-кореспондент Академії міжнародного співробітництва з креативної педагогіки «Полісся». Давши настанови і поради молодим фахівцям, очільник коледжу по-батьківськи благословив їх на щасливу життєву дорогу і вручив дипломи, відповідно до наказу, який зачитала Самборська Олена Дмитрівна – заступник директора з навчальної роботи, доктор філософії, член-кореспондент Академії міжнародного співробітництва з креативної педагогіки «Полісся».

До вітального слова на адресу дипломованих педагогів долучилися Мороз Майя Олександрівна, доктор педагогічних наук, професор, декан гуманітарно-педагогічного факультету комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», дійсний член Міжнародної академії з креативної педагогіки «Полісся», та голова атестаційної комісії Мар’євич Наталія Костянтинівна, кандидат педагогічних наук, член-кореспондент Академії міжнародного співробітництва з креативної педагогіки «Полісся». У своїх вітаннях Майя Олександрівна і Наталія Костянтинівна відмітили, що в нинішній тривожний і трагічний час усе по-новому в Україні, не так, як було раніше; багато студентів коледжу навчалося за межами країни, але навіть у таких умовах вони продовжували здобувати вищу освіту і змогли успішно скласти атестаційні екзамени, підтвердивши цим престижність навчання в КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», який випускники характеризують як «територію, де твориться краса і добро, панує атмосфера пошани і любові до майбутньої професії; де вчать професійної майстерності, чуйності, милосердя, гуманності».

Зворушливі і щирі вітання прозвучали від Гуд Ганни Олександрівни – завідувача кафедри мистецьких дисциплін, кандидата психологічних наук, члена-кореспондента Академії міжнародного співробітництва з креативної педагогіки «Полісся».

Привітали своїх вихованців і куратори: Лісова Алла Володимирівна (2-БМОМ група), Важеніна Анеля Леонардівна (41-М група), Нечитайло Петро Антонович (41-ОМ група). У своєму слові наставники побажали всім випускникам успіхів, здійснення задумів, щасливої і щедрої долі під мирним небом України.

Слова вдячності прозвучали і з вуст випускників. Вони звернулися до батьків, яким вклонилися за щоденну турботу, і до педагогів, котрим подякували за високий професіоналізм і самовіддану працю, пообіцявши завжди повертатися до рідного коледжу – не тільки по гарні спогади, але й по радість безтурботної юності, оптимізм і поради наставників.

За давньою традицією, батьки звернулися до своїх дітей із напутнім словом, у якому прозвучало сподівання, що кожен випускник 2024 року зможе реалізувати себе як успішний і затребуваний фахівець, конкурентоспроможний у нинішньому суспільстві. Батьківська спільнота зробила подарунок коледжу, вручивши директорові сертифікат на 10 тисяч 600 гривень.

Щороку позитивну атмосферу випуску доповнювали яскраві букети квітів. Але сьогодні, із надією на підтримку ініціативи, випускники оголосили, що кошти, призначені на закупівлю букетів, будуть спрямовані на допомогу ЗСУ.

Вдало підібраний музичний супровід створював єдине емоційне поле святкової програми і надихав учасників торжества на відповідний настрій. Неперевершено прозвучала пісня «Доброго вечора, ми з України» (слова і музика Н. Фаліон) у виконанні випускниць 41-М групи Мирослави Кіндич та Олександри Дорош. Пісню «Мир над Україною» (слова і музика Н. Валевської) зворушливо виконала Олександра Дорош. Оптимізму додала пісня «Надія є» з репертуару Mad Heads у виконанні народного ансамблю «Ельдорадо». А Дарина Вікторівна Магельницька, викладачка кафедри мистецьких дисциплін, та її донька-випускниця Ольга Оніщук зворушливо виконали пісню «Вірте, люди, у дива» з репертуару VLADA &COLA. Фінальний номер «Ми – молодь України» з репертуару DekaDens вселив віру в незламний дух українського народу, перемогу над ворогом, надію на світле майбутнє.

У ролі модераторів святкової програми успішно заявили про себе випускники: Владислав Зарічний і Роксолана Слободянюк (41-М група), Катерина Ільчук та Сніжана Прокопчук (2-БМ група).

Завдячуємо за підтримку в підготовці і проведенні святкової програми викладачам кафедри мистецьких дисциплін: Левицькій Олені Миколаївні, Скорич Наталії Валентинівні, Важеніній Анелі Леонардівні, Чернілевському Олегові Юрійовичу.

Петро НЕЧИТАЙЛО, куратор

випускної 41-ОМ групи



 

55 переглядів

Comments


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page