top of page

ВІДБУЛОСЯ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

31 серпня відбулося розширене засідання Вченої ради КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» за участю науково-педагогічних та педагогічних працівників.

У вступному слові директор коледжу Савчук Петро Несторович зазначив, що початок нового навчального року збігається з 555-м днем протистояння України повномасштабному вторгненню підступного і жорстокого ворога, але коли ми разом, ми є великою і непереможною силою.

Думку директора продовжили представники волонтерської організації «Багі для ЗСУ», які прийшли висловити подяку педагогічному та студентському колективам КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» на чолі з директором Савчуком П. Н. за згуртованість і мотивацію в допомозі захисникам України. Волонтери вручили Савчукові П.Н. відзнаку за організацію заходів, що сприяли збиранню коштів на підтримку виробників багі для наших захисників і захисниць.

В урочистій атмосфері серпневої зустрічі колектив коледжу привітав свого очільника з високими державними нагородами – медаллю Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» та Почесною грамотою за вагомий особистий внесок у розвиток освіти незалежної Української держави і, зокрема, педагогічної науки, за розробку та впровадження інноваційних технологій в освітній процес, за самовіддану діяльність задля миру і перемоги України.

У свою чергу Петро Несторович вручив грамоти членам колективу за сумлінну та плідну працю.

Далі робота засідання продовжилася згідно з його порядком денним.

Декан факультету доктор педагогічних наук Мороз Майя Олександрівна проаналізувала досягнення факультету за попередній навчальний рік та ознайомила присутніх із планом роботи на 2023-2024 навчальний рік.

Про досягнення Фахового коледжу та план роботи на 2023-2024 навчальний рік доповів директор Фахового коледжу Маліновський Юрій Леонідович.

Заступник директора КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» з гуманітарної освіти та виховної роботи кандидат економічних наук Блідченко Надія Григорівна ознайомила колектив із планом виховної роботи на 2023-2024 навчальний рік.

Заступник директора з навчальної роботи доктор філософії Самборська Олена Дмитрівна прокоментувала наказ Вінницької обласної військової адміністрації, зазначивши, що на сьогодні пріоритетним завданням кожного закладу освіти є гарантування безпечних умов навчання та праці для всіх учасників освітнього процесу, і звернула увагу членів засідання на особливості організації освітнього процесу у 2023-2024 навчальному році. Також Самборська О. Д. ознайомила з графіком освітнього процесу в коледжі; наголосила, щонавчання буде відбуватися у дві зміни в змішаному форматі, а ведення класів в Google Classroom є обов’язковим незалежно від форми навчання; проаналізувала готовність кабінетів до нового навчального року і дала рекомендації щодо оновлення освітньо-професійних програм. У підсумку Самборська О. Д. поставила перед учасниками засідання ряд завдань та вказала терміни їх виконання.

Оксана МЕЛЬНИК, викладач

циклової комісії української і зарубіжної філології


77 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page