top of page

ВІДБУЛИСЯ ПРОФСПІЛКОВІ ЗБОРИ СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖУ

10 квітня 2023 року в Комунальному закладі вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» в онлайн-форматі відбулися профспілкові збори студентів, на яких обговорювали питання освітньої діяльності здобувачів освіти.

На збори були запрошені представники адміністрації: Самборська Олена Дмитрівна – заступник директора з навчальної роботи; Блідченко Надія Григорівна – заступник директора з гуманітарної освіти і виховної роботи.

У своїх виступах голова профкому Томчак Алла Олександрівна та профорги груп порушили питання, які найбільше хвилюють студентську молодь. Акцент було зроблено на успішності здобувачів освіти та організації їхнього дозвілля. Також обговорювалися переваги і недоліки дистанційного навчання.

Особливу активність у роботі зборів проявили студенти перших курсів. Про актуальні проблеми студентського життя у своїх виступах говорили: Сонько Юлія (1-БДШ), Гуменюк Єлизавета (11-ЮЖ), Гнатишена Марина (21-Ш), Святенко Катерина (31-Ж), Мазур Каріна (11-ОМ), Саківська Софія (11-Д), Гладинець Іванна (1-БЮ4), Козьмін Борис (21-ОМ).

Заключне слово тримала Самборська О.Д. – заступник директора з навчальної роботи. Олена Дмитрівна відповіла на всі запитання, які хвилюють студентів, і детально зупинилася на особливостях організації освітнього процесу та дозвілля студентської молоді в умовах сьогодення.



21 перегляд

コメント


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page