top of page

Відбулася педагогічна рада фахового коледжу

11 жовтня 2021 року відбулася педагогічна рада фахового коледжу, на якій було заслухано ряд питань, включених до порядку денного.

Із першого питання «Про результати моніторингових досліджень рівня навчальних досягнень студентів першого курсу з української мови, української літератури, історії України, математики» доповідали голови предметних циклових комісій Слободянюк Л.М., Мороз М.В., Погребнюк Н.О. Після детального аналізу результатів моніторингу викладачам було ухвалено приділяти більше уваги систематизації та поглибленню знань першокурсників, практикувати проведення індивідуально-групових консультацій та поточного контролю знань і вмінь студентів у тестовій формі з використанням завдань різних рівнів складності, а також спрямувати здобувачів освіти 1-2-х курсів до роботи у творчих об’єднаннях, що забезпечують підготовку до ДПА та ЗНО.

Особливу увагу директор фахового коледжу Маліновський Ю.Л. приділив заходам з підготовки студентів до державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, зокрема ознайомив з основними нормативними документами і переліком предметів, які виносяться на ДПА/ЗНО-2022; запропонував систематично висвітлювати інформацію стосовно процедури ЗНО на сайті та інформаційному стенді коледжу; наголосив на тому, що потрібно проводити роз’яснювальну роботу серед студентів і їхніх батьків щодо порядку та особливостей проведення ДПА у формі ЗНО у 2022 році, а також профорієнтаційну роботу щодо професійного визначення студентів 2-х курсів та обрання предметів ЗНО з урахуванням нормативних вимог, які стосуються продовження навчання для здобуття вищої освіти.

Зі станом правової та психологічної підтримки студентів, що потрапили в складні соціальні умови, ознайомили соціальний педагог коледжу Лемпій Н.О. та голова профспілкової організації студентів Томчак А.О. У своєму виступі Алла Олександрівна вказала на необхідність надання постійної допомоги студентам вразливих категорій шляхом моральної, психологічної та матеріальної підтримки і створення тимчасової команди індивідуальної підтримки студентів з метою забезпечення соціально-педагогічного супроводу .

Заслухавши та обговоривши доповіді з питань порядку денного, члени педагогічної ради ухвалили відповідний проєкт рішення, що регламентує роботу фахового коледжу у 2021-2022 навчальному році.

Мельник О.М., секретар

педагогічної ради фахового коледжу



60 переглядів

Comments


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page