top of page

ВІДБУВСЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ІЗ ПИТАНЬ СУЧАСНОЇ ЮРИСПРУДЕНЦІЇ


17 травня в межах діяльності юридичної клініки КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» відбувся науково-практичний семінар «Сучасна юриспруденція: від теорії до практики». Участь у форумі взяли: Блідченко Надія Григорівна, заступник директора з виховної роботи; Юзько Тетяна Миколаївна, завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін, доктор філософії; викладачі правових дисциплін, студенти коледжу та члени юридичної клініки. Зважаючи на умови сьогодення, обговорення актуальних питань сучасного правознавства відбулося в дистанційному форматі.

У вступній доповіді Слугоцька Вікторія Михайлівна, викладач кафедри соціально-економічних дисциплін, підкреслила важливість роботи юридичної клініки для практичної підготовки майбутніх правників і забезпечення прав людини та наголосила на значущості дискусії, діалогу, комунікації поміж усіма учасниками освітнього процесу.

Під час роботи науково-практичного семінару його учасники обговорили особливості діяльності юриста в різних сферах державного та суспільного життя; особливості діяльності судових, правоохоронних і правозахисних органів в умовах воєнного стану; роль практичної підготовки майбутніх правників на базі юридичної клініки КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського».

У підсумках семінару було підкреслено особливе значення події для розвитку правової освіти в коледжі та роботи юридичної клініки зокрема і висловлено подяку викладачам кафедри за небайдуже ставлення до проблем сьогодення й активну позицію в пошуку дієвих способів їх розв’язання.

Тетяна ЮЗЬКО, завідувач кафедри

соціально-економічних дисциплін,

доктор філософії




52 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page