top of page

ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ЗНАВЦІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ «GREENWICH»

Як і щороку, студенти 1-2-х курсів та учні 10-11-х класів Обласного наукового ліцею-інтернату взяли участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови «Greenwich», який відбувся 5 жовтня 2023 року на автентичній платформі Центру творчих ініціатив «Сlever».

Метою конкурсу є стимулювання та популяризація вивчення англійської мови серед української молоді, підвищення рівня знань і навичок. Це особливо актуально сьогодні, коли ми прагнемо до європейської спільноти.

Участь у конкурсі є для здобувачів освіти чудовою нагодою проявити свої знання і творчі здібності.

«Гринвіч» – це щось більше, аніж просто конкурс; він дуже цікавий і орієнтований на особистість, оскільки дає учасникам змогу перевірити не лише свої знання з англійської, але й загальну обізнаність, ерудованість, інтелект. Ти ніби переносишся до Великої Британії: гуляєш по Лондону, оглядаєш чудові стародавні замки та галереї, відвідуєш музеї і знамениті університети, у яких так би хотілось навчатися; ось уже проходиш понад неперевершеним Букінгемом, спостерігаєш за зміною караулу… Конкурс «Гринвіч» – це уявна подорож до Об’єднаного королівства, яка дає можливість ознайомитися з його неповторними традиціями, королівською вишуканістю, давньою історією, смачною кухнею, а найголовніше – пізнати національний характер щирих і безпосередніх жителів, які, до речі, завжди раді допомогти… І я впевнена, що в багатьох учасників з’явилося переконливе бажання колись таки обов’язково побувати в цій чудовій країні!

Цьогоріч у конкурсі взяли участь 28 студентів та ліцеїстів. Усі учасники отримали позитивний емоційний заряд на весь навчальний рік.

Уже невдовзі будуть оголошені результати, за якими традиційно всі учасники «Гринвіча» отримають сертифікати та сувеніри в якості заохочувальних подарунків.

Лариса ХОРОШУН – голова циклової комісії

викладачів іноземних мов


101 перегляд

Comments


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page