top of page

Вокальне тріо «Зорецвіт» – переможець Міжнародного конкурсу-фестивалю «ART-FEST Новорічна зірка»

2021 рік відійшов у минуле, залишивши в історії нашого коледжу багато приємних подій, сповнених духом творчості і радістю перемог. Відбулися вони і в останні дні грудня. Народний аматорський колектив профспілок України КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» вокальне тріо «Зорецвіт» у складі Світлани Сорочинської, Лариси Коваль, Дарини Кузнєцової напередодні 2022-го отримав ПЕРШУ ПРЕМІЮ в 1-му Міжнародному конкурсі-фестивалі «ART-FEST Новорічна зірка», що відбувся в м. Києві 25.12.2021 (І тур) та 30.12.21 (ІІ тур)!

Висловлюємо слова вдячності високоповажному журі за високу оцінку нашої роботи. Дякуємо організаторам, особливо Жанні Тетьорі, за відмінну організацію конкурсу. Дякуємо Ользі Токар за неймовірної краси обробку пісні «Різдвяна зірка» (музика Аріеля Раміреса, укр. текст Ольги Токар). Бажаємо всім процвітання та нових цікавих проєктів!

Допомогу у створенні відеоматеріалів надали наші колеги: оператор Роман Ганжа, звукорежисер В’ячеслав Крупський, режисер монтажу Надія Блідченко. Дякуємо за самовіддану працю!

Вокальне тріо «Зорецвіт» вітає всіх із Новим роком і Різдвом Христовим і бажає здійснення мрій, творчого натхнення та нових перемог!

Дарина КУЗНЄЦОВА,

викладач мистецьких дисциплін




147 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page