top of page

ВЕЛИКОДУШНА ПАТРІОТИЧНА АКЦІЯ

Від імені трудового колективу Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» висловлюю щиру вдячність команді гуманітарної організації ACTED (https://www.acted.org/en/) за великодушну патріотичну допомогу в удосконаленні умов проживання студентів та ліцеїстів у гуртожитку №1.


Відрадно, що в надзвичайно складний час ми, українці, гуртуємося, відчуваємо плече один одного, намагаємося робити все заради перемоги над ворогом, усвідомлюючи, що саме в єдності наша сила і нездоланність.

Від початку війни в гуртожитках нашого коледжу знайшли надійний прихисток тимчасово переміщені особи. І ми намагаємося створювати для них якнайкращі умови проживання. Тож Ваша допомога, дорогі друзі, на часі! Сучасні холодильники, електрочайники, засоби для ванних кімнат та інші речі, котрі Ви безкоштовно передали нашому закладові освіти, забезпечать значно вищий рівень надання послуг і нашим співвітчизникам, яких війна позбавила домівок, і нашим здобувачам освіти, які – віримо! – невдовзі зможуть повернутися до коледжу і його гуртожитків.

Щира вдячність команді організації ACTED за благодійність! Разом ми переможемо ворога і все відбудуємо!

Миру всім нам та успіхів на шляху благодійного поступу в ім’я вільної, незалежної України!

Слава Україні!

Героям Слава!

Із повагою – директор Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» Петро Савчук.



180 переглядів

Comments


Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page