top of page

ВІЗИТ НАРОДНОЇ ДЕПУТАТКИ УКРАЇНИ ІРИНИ БОРЗОВОЇ ДО КОЛЕДЖУ


14 червня до Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» в рамках робочої поїздки до Барської громади завітала народна депутатка України Ірина Борзова, а також заступник начальника Жмеринської РВА Євгеній Дубовий, лідерка руху «ЗЕ!Жінки – Вінниччина» (політична партія «Слуга Народу») Тетяна Шароградська та голова Барського об'єднання ветеранів АТО і волонтерів Денис Гордієнко, які супроводжували народну депутатку в поїздці.

Пані Ірина поспілкувалася з директором освітнього закладу Петром Нестеровичем Савчуком, студентами, а також відвідала гончарну майстерню, яка працює при коледжеві.

«Створити красу власноруч легко! Отримай нові знання, вміння, емоції!» – саме під таким гаслом втілює в життя свій творчий проєкт, в основі якого лежить відродження гончарства та кераміки, викладач декоративно-прикладного мистецтва Вадим Васильович Шпаковатий.

Спробувати сьогодні поринути в захоплюючий світ гончарства та кераміки пропонує Вадим Васильович, проводячи майстер-класи в майстерні Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського». Він переконаний в тому, що навіть для тих, хто ніколи не пробували ліпити з глини, участь у проєкті стане стартовим майданчиком для розкриття нових талантів.

Майстер-класи, які проводить Вадим Васильович за підтримки адміністрації коледжу і зокрема директора Савчука Петра Нестеровича, набули систематичного характеру. На них полюбляють завітати як студенти коледжу, учні місцевих закладів освіти зі своїми наставниками, так і гості навчального закладу. Адже потрапивши на майстер клас, вони мають змогу не лише поспостерігати за роботою майстра із глиною на гончарному крузі, а й самі спробувати попрацювати із глиною – таким непростим та особливим матеріалом. Саме на один із таких майстер-класів, який проводився для вихованців з «Країни дитинства» потрапила і пані Ірина, поринувши в творчу атмосфера.

Побувавши в гончарній майстерні, гості зазначили, що було цікаво усім, хто потрапив на майстер-клас, адже гончарство – заняття творче, захоплююче, в результаті якого молодь отримує цінний досвід, нові знання та навички.

Це ще раз доводить, що такі проєкти особливо необхідні зараз. Досвід, яким ділиться Вадим Васильович винятковий та цікавий, а також є прикладом того, що навіть у складному сьогоденні можна і потрібно працювати задля саморозвитку, ефективності навчання та урізноманітнення свого дозвілля.

Відвідавши коледж, пані Ірина пересвідчилася в тому, що навчально-виховний процес в умовах воєнного стану відбувається результативно, оглянула укриття, які облаштовані всім необхідним для перебування в них здобувачів освіти під час повітряної тривоги.

Депутатка Верховної Ради України висловила щирі слова подяки директору коледжу Петру Нестеровичу та в його особі всьому колективу за сумлінну працю на освітянській ниві, активну волонтерську діяльність в ім'я Перемоги та щасливого майбутнього Української держави.

Оксана МЕЛЬНИК,

викладач філологічних дисциплін





140 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page