top of page

Офіс студентського самоврядування готовий до відкриття

Студентські роки більшість людей вважає чи не найкращими в житті. Саме в цей час кожен стає по-справжньому дорослим, розвивається як активний соціальний суб’єкт, здатний самостійно ухвалювати рішення, реалізовувати їх, нести особисту відповідальність за всі свої дії.

Студентське самоврядування в Комунальному закладі вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» є обов’язковою складовою професійної підготовки і виховання майбутніх фахівців. Тут не тільки сприяють розвиткові ініціативи студентів, але й усіляко підтримують їх, надаючи інформаційну, правову, психологічну, фінансову і матеріально-технічну підтримку.

Несподіваний подарунок для студентської та учнівської молоді зробив директор коледжу Савчук П.Н.: на одній із педагогічних рад він виніс на розгляд колективу питання про облаштування прозорого офісу для студентського самоврядування. Гарна пропозиція знайшла схвальний відгук. І вже за кілька днів у головному холі коледжу закипіла робота: студенти разом із викладачами склали проєкт і спільно почали його втілювати.

За кілька тижнів цікава ідея перетворилася в практичний результат: прозорий офіс студентського самоврядування готовий до відкриття! Відтепер тут будуть вирішуватися всі важливі питання, які хвилюють студентів і учнів коледжу, народжуватимуться нові ідеї, ініціативи, творчі задуми молоді.



40 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page