top of page

Профспілкова організація коледжу­ діє!


У стінах Барського гуманітарно – педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського 8-го квітня 2019 року було проведено профспілкові збори, темою яких були «Умови проживання студентів , бакалаврів на квартирах та в гуртожитках коледжу». На засідання було запрошено актив студентських груп, всього 135 делегатів. У роботі брали участь: Савчук Петро Несторович – директор коледжу, Бурса Антоніна Іванівна–заступник директора з гуманітарної освіти, виховної роботи та Хомчак Володимир Миколайович–заступник директора з навчальної роботи.

Студентство сьогодні володіє необхідним потенціалом, реалізація якого найближчим часом може істотно поліпшити економічне, соціальне становище суспільства й відродити національно–духовні надбання українського народу. Саме через свої громадські об’єднання студентська молодь може стати активним суб’єктом здійснення молодіжної політики,розкрити і використати свої задуми і здібності як у власних, так і загальнодержавних інтересах. Свою активність, енергійність, ініціативність молодь спрямовує на вирішення як соціально–економічних, так і побутових проблем не тільки в масштабах держави, а й, зокрема, нашого навчального закладу. Наша профспілкова організація–один із основних органів студентського самоврядування, де самі студенти вирішують життєво важливі питання, які стосуються кожного студента. Тема зборів «Умови проживання студентів, бакалаврів на квартирах та в гуртожитках коледжу» досить серйозне, багатогранне, питання від якого залежить успішність студентів, питання , яке потребує гармонійної співпраці адміністрації коледжу, працівників гуртожитків, мешканців міста, які здають квартири, самих студентів у вирішенні тих чи інших побутових проблем, які б сприяли покращенню умов проживання студентів.

Членами профспілкової організації проводилися рейди–перевірки побуту одногрупників. Увагу звертали, здебільшого, на проживання студентів, які часто запізнюються на пари або ж не відвідують їх. Профорги у своїх виступах детально описали всі виявлені проблеми, щоб поліпшити зручність перебування в гуртожитках. Доповіли 6 студентів таких груп –Гнутова Анастасія 31-Д, Присліцька Олена 31-Ю, Колодій Владислав новообранний голова студентської ради , житель гуртожитку №1, студент 21- М, Магдалюк Оксана 31-М, Терещук Анастасія 22-ЮЖ, Щетініна Анна 42- Ю, жителька гуртожитку №2. Ті профорги, які за браком часу не виступили, здали свої доповіді ,щоб і проблем їх студентів були враховані. Також на порядку денному обговорювався проект постанови, який зачитала Кольцова Леся. Проект був успішно прийнятий за основу.

Сьогодні студент коледжу в центрі уваги діяльності колективу. Він головний учасник бурхливого студентського життя і активний партнер адміністрації в управлінні навчальним закладом. Лише можливість вільного вибору, радісна атмосфера забезпечують становлення людини й громадянина, а інтелектуальна та емоційна насиченість життя студентства допомагає визначитись у майбутньому.

Терещук Анастасія

студентка 22-ЮЖ групи


56 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page