top of page

Святкові будні «Еверсту»


Наше суспільство змінюється доволі повільно, але впевнено на краще. Свідченням цього є діяльність у нашому місті комунального закладу «Міський центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест».

Заклад надає відвідувачам різноманітні реабілітаційні послуги дітям та молоді з особливими потребами. Все це стало можливим завдяки ентузіазму та наполегливій праці його директора – Марущак Тетяни Леонідівни та команди фахівців, однодумців, яких вона підібрала.

Саме Тетяна Леонідівна була ініціатором і натхненником створення «Центру».

Тому логічним було вітання студентами та викладачами коледжу усіх працівників закладу з їх професійним святом, яке відзначається у першу неділю листопада – День соціального працівника.

У залі лунали пісні у виконанні студентів коледжу – Богатиря Сергія (група 1-БМ), Гудза Володимира (31-М), Росовської Аліни (11-М) та студентів Постовітюк Анни та Купчик Марини (21-Ж).

Хвилини справжньої насолоди приніс усім присутнім викладач музики - Крупський В’ячеслав Михайлович.

На святі відбулася ще одна значима подія – урочиста посвята у волонтери студентів третього курсу Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського спеціальності «Початкова освіта» – Литвинюк Юлії, Богданюк Альони, Колесник Євгенії. Це дівчата, які з задоволенням у вільний від навчання час у «Евересті» працюють волонтерами. Краватки, «Трудові книжки» та значки вручили їм присутні на святі міський голова – Цицюрський Артур Анатолійович, заступник міського голови Тамара Олексіївна Кушнір – та кандидат мистецтвознавства, доцент, вчений секретар Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського – Сторожук Антоніна Іванівна. Вона ж звернулася з вітальним словом до усіх присутніх, принесла печиво еверестівцям.

Студенти-волонтери власноруч приготували цукеркову композицію у вигляді серця, придбали солодощі для вихованців «Центру».

Гарний настрій, атмосфера свята передалась усім присутнім-працівникам центру, еверестівцям, їх батькам, викладачам та самим студентам. А це означає, що студенти і викладачі досягли своєї мети – світ став на краплинку добрішим і світлішим, а будні стають святковими.


56 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page