top of page

Випуск студентів спеціальностей "Початкова освіта", "Дошкільна освіта"


29 червня 2017 року дружня родина викладачів та студентів Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського зібралася в районному будинку дозвілля з нагоди особливого свята – свята, що лежить на межі юності та дорослого життя, свята, в якому переплелися радість і смуток, спогади і мрії – випускного вечора студентів спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта».

Настав день прощання з коледжем студентів-випускників. Коледж, навчання в ньому поволі й невідворотно йдуть у минуле, а попереду незвідане майбутнє з новими досягненнями та перемогами.

Урочисте дійство випуску пройшло у радісній атмосфері свята та трішки суму за навчальним закладом. Під бурхливі аплодисменти до святково прибраної зали запросили випускників коледжу зі своїми кураторами: 41-Д група, куратор Якубчик О.М.; 41-Ш група, куратор Поберецька В.В.; 42-Ш група, куратор Кузнєцова Л.В..

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся директор коледжу, кандидат педагогічних наук Савчук Петро Несторович. Він побажав кожному випускнику легкої життєвої дороги, мирного неба та Божого благословіння. Святковий наказ по Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського зачитав заступник директора з навчальної роботи Хомчак В.М., а директор коледжу вручив випускникам омріяні дипломи.

Зі щирими побажаннями та мудрими настановами звернулася до студентів-випускників голова екзаменаційної комісії Наталія Анатоліївна Дусь. Концертна програма, підготовлена випускниками, подарувала усім присутнім приємні хвилини відпочинку та гарний настрій. Душевні пісні, веселі таночки, фото-колажі нагадали випускникам роки навчання у коледжі та заполонили зал усмішками. А від мудрого батьківського слова забриніли в усіх на очах сльози.

Випускники запевнили, що ніколи не забудуть рідну альма-матір, бо саме тут пізнали справжню дружбу, щирість, доброту та яскраву юність.

Свято підготували та провели студенти та викладачі коледжу: сценарій – Скорич Н.В., Поберецька В.В., музичне оформлення – Крупський В.М., підготовка презентаційних матеріалів – Самборська О.Д.


505 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page