top of page

Чергова перемога в скарбниці здобутків коледжу

14 грудня 2019 року відбулася знаменна подія для всього нашого краю: на базі КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» відбулася III Всеукраїнська науково-історична конференція «Витоки і становлення козацького руху на етнічних землях України. Постать Івана Виговського в контексті української історії». Це зібрання поклало початок плідній співпраці краєзнавців Барської землі та науковців Львівщини, завдяки чому було проведено велику роботу з дослідження діяльності відомого українського гетьмана, життя якого свого часу було тісно пов’язане з нашим містом: упродовж двох років Іван Виговський виконував обов’язки старости Бара.

Робота конференції набула продовження в спілкуванні з місцевою молоддю: спочатку в межах самого наукового зібрання, а згодом, у травні 2020 року, у режимі онлайн було проведено перший етап Всеукраїнської олімпіади «Історія козацтва», до участі в якій активно долучилися учні та студенти закладів освіти міста і району.

29 вересня 2020 року в приміщенні Барської міської ради відбулась урочиста зустріч із нагоди нагородження обдарованих учнів і студентів закладів освіти Барського району, які гідно представляли школи району і коледжі міста в інтелектуальних змаганнях. Почесні нагороди переможці отримали з рук голови Барської ОТГ Цицюрського А.А.

Ця зустріч принесла чергову перемогу і в скарбничку здобутків КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського». Вітання і нагороди приймали студентка 21-Ш групи Сущенко Анастасія та її наставниця – викладач історії Харитонова І. В. : результатом їхньої плідної співпраці стало почесне 3-тє місце, яке Анастасія виборола у Всеукраїнській олімпіаді «Історія козацтва».

За вагомий особистий внесок у популяризацію історії рідного краю подяки від голови Барської ОТГ Цицюрського А.А. отримали Маліновський Ю. Л., голова історико-краєзнавчої ради при голові Барської ОТГ, директор коледжу фахової передвищої освіти КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», та Восколуп В. П., член історико-краєзнавчої ради при голові Барської ОТГ, викладач суспільних дисциплін КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського».

Щиро вітаємо наших переможців і віримо, що це далеко не останній інтелектуальний і професійний здобуток кожного з них!

Центр зв’язків із громадськістю

КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний

коледж імені Михайла Грушевського»






70 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page