top of page

Засідання циклової комісії кураторів студентських груп, класних керівників і вихователів ліцею

21 вересня 2020 року згідно з планом роботи коледжу відбулося засідання циклової комісії кураторів студентських груп, класних керівників і вихователів ліцею. Було заслухано ряд питань, що стосувалися організації освітнього процесу в новому навчальному році.

Перед учасниками засідання виступила практичний психолог коледжу Гулько О.М., яка дала поради, як пришвидшити адаптацію першокурсників до нових умов навчання та проживання в гуртожитку і полегшити їхнє входження в нове освітнє середовище.

Куратори Зелінська І.С, Слободянюк І.Ю поділилися досвідом виховної роботи з групою під час карантинних обмежень (березень-червень 2020 року). Доповідачі акцентували увагу на тому, що для забезпечення зв’язку та співпраці зі студентами в період дистанційного навчання використовувалися різні сервіси для організації онлайн-конференцій та відеозв'язку – Zoom, Viber, Messenger, Gmail. Окремі елементи спілкування в режимі онлайн практикувалися в роботі з групами і раніше, що, безперечно, сприяло чіткому налагодженню дистанційної освітньої діяльності.

Медична сестра коледжу Зеленюк Л.М. у своєму виступі наголосила на необхідності тісної співпраці кураторів груп, класних керівників із батьками здобувачів освіти, черговими гуртожитку, сімейними лікарями, що сприятиме забезпеченню контролю за станом здоров’я студентів та учнів; ознайомила з відповідним алгоритмом дій у разі виявлення в здобувачів освіти гострих респіраторних захворювань, який затвердив директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського Савчук П.Н.. Любов Михайлівна зазначила, що в умовах поширення коронавірусної хвороби необхідно систематично контролювати, як учасники освітнього процесу дотримуються заходів безпеки; проводити тематичні бесіди зі здобувачами освіти, тримати на посиленому контролі студентів та учнів ліцею з вадами здоров’я.

Заслухавши та обговоривши доповіді, куратори груп, класні керівники і вихователі ліцею ухвалили відповідну постанову, що регламентує роботу циклової комісії у 2020-2021 навчальному році.

Білоус Л. В., голова циклової комісії кураторів груп,

класних керівників і вихователів ліцею

63 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page