top of page

Атестаційні екзамени стартували

11 червня 2020 року у 2-БОМ групі відбувся захист кваліфікаційних робіт. Ця подія стала черговим серйозним випробуванням у житті студентів і наблизила їх до урочистої миті вручення дипломів.

Уже традиційний останнім часом формат проведення екзамену став свідченням того, що викладачі і студенти коледжу активно вдосконалюють навички дистанційного навчання і через відеозв’язок можуть реалізовувати серйозні завдання і втілювати масштабні проєкти. Безумовно, задля успішного проведення атестаційного екзамену в режимі онлайн потрібно було перелаштувати багато звичних речей, які напрацьовувалися роками. Пандемія змусила нас бути гнучкими і вміти швидко реагувати на нові виклики. Тож ретельна підготовка і наявність необхідного ресурсу забезпечили гарний результат: захист кваліфікаційних робіт пройшов успішно, без технічних збоїв.

На атестаційному екзамені головувала кандидат мистецтвознавства, член-кореспондент АМСКП «Полісся», заступник директора з виховної роботи Бурса А.І. У складі комісії працювали Белецька Н.Г. , завідувач кафедри мистецьких дисциплін, к.е.н., і Підгорна Н.В, викладач вищої категорії, викладач-методист. У ході іспиту бакалаври демонстрували та аналізували власноруч написані картини; давали чітку характеристику виконаних робіт, ознайомлювали членів комісії з послідовністю їх створення; розкриваючи зміст теоретичних питань, детально аналізували індивідуальний стиль творчості видатних художників: Клода Моне, Айвазовського І., Рєпіна І., Шишкіна І., Світославського С., Яблонської Т. та інших.

Голова атестаційної комісії Бурса А.І відмітила професійний стиль авторських полотен і в цілому високий рівень підготовки студентів до екзамену.

Із відзнакою захистили бакалаврські роботи Торкотюк Діана і Зябченко Ірина. Відмінні знання показали Козак Анастасія, Таужнянська Мирослава, Клімченко Тетяна, Приступнюк Юлія, Дворніцька Ілона, Мельник Олександра. З оцінкою «добре» захистилися Домбровська Ірина та Дидова Софія.

Загалом онлайн-екзамен пройшов у діловій атмосфері і залишив по собі гарні враження.

Мар’євич Н.К.,

куратор групи 2-БОМ, к.п.н.

36 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page