top of page

Вітаємо з Днем журналіста!

Щорічно 6 червня в Україні відзначають День журналіста. Червона дата в календарі з’явилася в 1994 році після визнання Національної спілки українських журналістів на міжнародній арені. Відтоді це свято стало загальнонародним, бо важко уявити сучасне суспільство без інформації, засобів її передачі, професійного погляду на події і факти повсякденного життя.

У Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського є велика когорта людей, для яких цей день також є професійним святом. Саме на спеціальності «Журналістика» тут готують молоді кадри для вітчизняних ЗМІ: забезпечують професійну підготовку здобувачів освіти, наполегливо нарощують творчий потенціал молодих медійників, працюють над формуванням у них журналістської етики і культури. Майбутні «акули пера» вже зі студентської лави працюють над цікавими проєктами: створюють власні газети, організовують зустрічі з відомими людьми, беруть участь у майстер-класах, забезпечують роботу студентської радіостанції «Коледж-FM».

Сьогодні з нагоди професійного свята щиро вітаємо всіх, хто свої помисли, талант і вміння віддає служінню цій благородній справі. Пристрасне слово журналіста не лише піднімає дух – воно зцілює в людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних змін у житті.

Шановні працівники пера! У будь-якій ситуації залишайтеся чесними, справедливими, неупередженими, незалежними, вільними, оптимістичними і мудрими! Професійних і життєвих успіхів вам, великих тиражів, невпинного поповнення читацької аудиторії і творчих здобутків в ім’я утвердження демократичних принципів у нашій державі. Творіть на благо українського народу і незалежної України! Із Днем журналіста вас, дорогі друзі!


31 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page