top of page

З ЛІЦЕЄМ У СЕРЦІ


4 червня в Обласному гуманітарному ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей при Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбулась онлайн-зустріч адміністрації, педагогічного колективу, батьківської спільноти і ліцеїстів під романтичною назвою «З ліцеєм у серці».

Щирим і теплим було слово директора коледжу, кандидата педагогічних наук Савчука Петра Несторовича. У своєму зверненні Петро Несторович привітав одинадцятикласників із закінченням навчання, а десятикласників – із початком літніх канікул; випускникам побажав реалізації їхніх задумів і планів, успішного сходження до вершин життєвого успіху.

Директор ліцею Хілінська Людмила Валентинівна, підбиваючи підсумки навчального року, зазначила, що тісна співпраця викладачів, учнів і колективу батьків дала хороші результати: вихованці ліцею потужно реалізували себе у творчих конкурсах і фестивалях, колективних проєктах, предметних олімпіадах, доброчинних акціях. Цьогоріч на рахунку освітнього закладу 11 перемог на II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, четверо ліцеїстів вибороли право змагатися за першість на III етапі. У своєму напутньому слові Людмила Валентинівна побажала десятикласникам гарних канікул і такого очікуваного повернення до звичного ритму ліцейського життя, а випускникам – високих балів на ЗНО і вдалого старту в майбутнє.

Чуттєвими та емоційними були онлайн-привітання класних керівників одинадцятих класів – Королюк Ганни Феодосіївни та Косюк Наталії Антонівни, вихователя Середюк Світлани Дмитрівни, голови батьківського комітету Ірини Віталіївни Попіловської.

Із різних куточків Вінниччини через екран монітора випускники 2020 року висловлювали слова вдячності рідному навчальному закладові, викладачам, батькам, друзям, однокласникам.

І хоч не було на цій онлайн-зустрічі традиційного єднання рук, але серце кожного випускника залишилося тут, у ліцеї. Тож недивно, що відразу після закінчення заходу в чаті зарясніли коментарі: «Ліцей – це сила!», «З ліцеєм назавжди!», «Я люблю тебе, Ліцею!», «Віват, Ліцею, віват!».

44 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page