top of page

Свято зі смаком морозива

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості й одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення наших мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими і радісними, прославляли свої родини й рідний край. Тож цей день приурочений усім без винятку маленьким жителям нашої планети.

Традиційно 1 червня в усіх містах і селах України проводяться розважальні заходи, благодійні акції, майстер-класи, концерти, виступи місцевих артистів та аніматорів, тематичні лекції і виставки; демонструються фільми про дітей і для дітей. Усе це приносить малечі неабияке задоволення. Діти й самі охоче демонструють свої таланти: співають, танцюють, організовують персональні виставки, залишають на асфальті кольорові асоціативні малюнки... І ніхто з року в рік не може розгадати одну таємницю: чому в цей день смак морозива всім видається особливо солодким?..

Зважаючи на карантин, студенти комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» та учні Обласного гуманітарного ліцею-інтернату для обдарованих дітей цьогоріч залишаются вдома і відзначають свято в тісному колі рідних і друзів. Це, безумовно, гарна можливість для того, щоб написати свою маленьку історію, створити неперевершену фотосесію, пригадати щасливі моменти з життя, поласувати смаколиками і, попри складну епідеміологічну ситуацію, усе ж таки відчути радість святкової миті.

Тож сьогодні ми надсилаємо всім юним українцям вітання з Міжнародним днем захисту дітей, бажаємо гарного настрою, невичерпного оптимізму, позитивних емоцій і світлої віри в день прийдешній!

Каріна Моровець,

студентка 31-Ж групи

30 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page