top of page

Онлайн-нарада кураторів студентських груп першого і другого курсів

14 травня відбулась онлайн-нарада кураторів студентських груп першого і другого курсів. Питання, що розглядалися на нараді, стосувалися організованого закінчення навчального року, підготовки студентів до семестрової сесії і ЗНО, поліпшення якості дистанційного навчання.

На початку відеоконференції куратори коротко поінформували про стан навчання в групах, розповіли про проблеми, які мають місце в роботі з окремими студентами, внесли конструктивні пропозиції щодо шляхів їх вирішення. Куратор 21-М групи Зелінська Ірина Сергіївна поділилася своїм досвідом налагодження зв’язків із батьками студентів під час карантину за допомогою загальнодоступних інформаційних систем.

Заступник директора з навчальної роботи Самборська Олена Дмитрівна ознайомила учасників онлайн-наради з порядком закінчення навчального року, наголосила на необхідності контролю за виконанням навчальних планів і програм. Спілкуючись із кураторами, Олена Дмитрівна акцентувала увагу на тому, що звітна документація по роботі груп за період карантину буде оформлятися в електронному варіанті, а після зняття карантинних обмежень кожен куратор і викладач у визначеному порядку і згідно з чітким графіком зможе оформити сторінки паперових журналів та іншу звітну документацію.

Завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Маліновський Юрій Леонідович у своєму слові звернув увагу кураторів на чітко визначений термін проведення ЗНО і звернувся з проханням провести відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу зі студентами та поспілкуватися з їхніми батьками. Юрій Леонідович поінформував про те, що для студентів другого курсу навчальний рік завершується 29 травня, у зв’язку з чим чергова відеозустріч із кураторами груп відбудеться в останній тиждень місяця.

Підсумовуючи роботу учасників онлайн-наради, директор коледжу Савчук Петро Нестерович наголосив, що в нинішніх умовах першочерговим завданням кожного куратора і викладача є вдосконалення механізму дистанційного навчання і забезпечення тісної взаємодії з батьками здобувачів освіти. Закінчення семестру, як зазначив Петро Нестерович, вимагає зважених та об’єктивних підходів до оцінювання знань студентів і якісної підготовки до дистанційного складання семестрових іспитів і заліків.






52 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page