top of page

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ! АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ


Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського у 2020 році запрошує випускників шкіл, ліцеїв, коледжів і технікумів на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти (9 класів), повної загальної середньої освіти (11 класів) за спеціальностями:

012 «Дошкільна освіта»;

013 «Початкова освіта»;

014 «Середня освіта. Музичне мистецтво»;

014 «Середня освіта. Образотворче мистецтво»;

061 «Журналістика»;

081 «Право»

та для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти, освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста за спеціальностями: 012 «Дошкільна освіта» (денна та заочна форми навчання); 013 «Початкова освіта» (денна та заочна форми навчання); 014 «Середня освіта. Музичне мистецтво» (денна та заочна форми навчання); 014 «Середня освіта. Образотворче мистецтво» (денна форма навчання); 081 «Право» (денна та заочна форми навчання).


Також на основі свідоцтва про базову загальну середню освіту буде здійснюватися прийом вступників на навчання в Обласному гуманітарному ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей за двома профілями – універсальним і правовим.


У зв’язку з карантином про строки та особливості прийому документів буде оголошено додатково. Нову інформацію відстежуйте на сайті коледжу (www.bar-bgpk.com.ua) і ліцею (bar-liceum.at.ua).


22 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page