top of page

Про роботу коледжу в нових умовах

Дистанційне навчання – сучасна перспективна форма надання освітніх послуг, яка успішно практикується в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського.

14 квітня 2020 року в режимі онлайн відбулося чергове засідання адміністративної ради Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, яке провів директор коледжу, кандидат педагогічних наук Савчук Петро Несторович.

На засіданні обговорювали питання про виконання освітніх програм та організацію різних видів практик в умовах карантину з використанням технологій дистанційного навчання.

В онлайн-обговоренні взяли участь: заступник директора з навчальної роботи Самборська О.Д, заступник директора з виховної роботи, учений секретар Бурса А.І., керівник закладу фахової передвищої освіти Маліновський Ю.Л., директор Обласного гуманітарного ліцею-інтернату для обдарованих дітей Хілінська Л.В., завідувач практики Марчук С.Л., завідувачі кафедр – Белецька Н.Г., Дусь Н.А., Шандрук С.М., голова профспілки Нечитайло М.М., методист коледжу Каплична Л.О.

На засіданні було ухвалено завідувачеві практики Марчук С.Л. розмістити на сервісі Google Classroom методичні рекомендації студентам щодо самостійного оволодіння визначеними навичками згідно з програмами практичного навчання, перелік конкретних завдань і тематичні відеоматеріали (або посилання на них); налагодити дистанційний зв’язок студентів із базами практик, де буде здійснюватися виконання програм; розробити і довести до відома студентів основні форми дистанційної звітності за результатами практики; налагодити дистанційний зв'язок із методистами і поінформувати їх про особливості здійснення керівництва практикою в умовах карантину.

Учасники засідання обговорювали труднощі, які виникають під час дистанційного навчання, аналізували організацію освітнього процесу в нестандартних умовах, акцентували увагу на важливості налагодження постійних зв’язків між викладачами, здобувачами освіти і їхніми батьками.


«МИ навчаємо з дому, а ВОНИ навчаються вдома. І МИ, і ВОНИ обов’язково впораємося, маючи любов, терпіння і, звичайно ж, оптимізм!» – на такій оптимістичній ноті адміністрація коледжу завершила чергову онлайн-зустріч.

81 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page