top of page

Тематична виховна година до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Біль і сум українського народу виповнює кожен лютневий день. Пам’ять про загиблих на Євромайдані, таких різних і водночас таких закоханих в Україну, навіки залишить болючий слід у серці кожного українця.



День Героїв Небесної Сотні – пам’ятна дата, що відзначається в Україні 20 лютого на честь подвигу учасників Революції гідності і вшанування пам’яті загиблих патріотів. Цього дня 2014 року на вулиці Інститутській у Києві силові підрозділи режиму Януковича розстрілювали протестувальників. Усього за той сумний день було до ста безвинних жертв! О 22:17 Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про засудження застосування насильства, яке призвело до загибелі мирних громадян України»; ряд представників влади заявили про перехід на бік народу. Тож день 20 лютого увійшов в історію як переломний у ході Революції гідності…

Саме тим лютневим подіям 2014 року і вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні була присвячена тематична виховна година, яку організували і провели 17 лютого студенти кафедри мистецьких дисциплін Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського: Пацай В., Дацко І., Стріляєва Б., Бортнік Д., Попович К. (41-ОМ група); Приступнюк Ю., Зябченко І., Кутняк Т., Мацуляк Д., Дишлова Д. (2-БМОМ група); Піддубний Н., Лєбєдєва Ю. (31-М група); Рашутіна Є. (21-М група); Мацюк Я., Кримець К., Овчарова В., Огородник Г., Дацькова Т. (11-ОМ група) – разом із Школьнік О.О., куратором 11-ОМ групи.

Автор сценарію – Скорич Н.В., звукорежисер – Крупський В.М.; медіапідтримку заходу забезпечила Важеніна А.Л.

112 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page