top of page

Обласне методичне об'єднання викладачів охорони праці та безпеки життєдіяльності

Третього грудня У Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбулося обласне методичне об’єднання викладачів охорони праці та безпеки життєдіяльності коледжів і технікумів Вінницької області.

Програма роботи була насиченою та цікавою. Після реєстрації учасників обласного методичного об’єднання було запрошено до зали засідань, де з вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, кандидат педагогічних наук Савчук Петро Нестерович. Голова обласного методичного об’єднання викладачів охорони праці та безпеки життєдіяльності коледжів і технікумів Вінницької області Кубай Ольга Валеріївна побажала усім плідної роботи та гарних вражень.

Згідно плану роботи усі присутні мали змогу переглянути фрагмент заняття за темою: «Природні небезпеки», який підготував викладач Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського Новак Володимир Володимирович. На занятті викладач продемонстрував уміле володіння інформаційними технологіями та програмним матеріалом. Візуалізація навчальної інформації за допомогою інтерактивної презентації сприяла ефективному засвоєнню матеріалу, забезпечувала різні форми педагогічної підтримки студентів.

Робота методичного об’єднання проходила за визначеним планом:

Засідання методичного об’єднання викладачів охорони праці та безпеки життєдіяльності пройшло у теплій та щирій атмосфері.

153 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page