top of page

Благодійність – це не тільки покликання серця, а й обов’язок кожного

12 листопада у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського до Дня студента було проведено благодійний ярмарок під гаслом: «Благодійність – це не тільки покликання серця, а й обов’язок кожного». Цей захід було організовано задля підтримки студентів коледжу, які потребують матеріальної допомоги. Усі зібрані кошти, а це більше 3000 гривень, було віддано на потреби студентів. Грошима будуть розпоряджатися студентська рада та студентські профспілки.

Креативна 31-Ж група, яка відповідала за проведення заходу, куратор Кондратюк О.В., створила три локації: «Смаколики», «Хендмей» та «Краса». Студенти 2-4 курсів та бакалаврату продавали домашню випічку: тістечка, торти, булочки, печиво та інші солодкі смаколики. У відділі «Краса» дівчата робили красиві зачіски всім бажаючим, малювали мехенді, робили тимчасові татуювання. Найменшою, але мабуть найпривабливішою локацією був «Хендмей». Там продавались чудові вироби ручної роботи вмілих майстринь коледжу.

Усю велику перерву хол БГПК вирував, як вулик. Тут продавали, купували, дарували, обмінювалися враженнями та просто отримували задоволення від дружньої атмосфери. Організатори свята, студенти 31-Ж групи, особливо хочуть подякувати музикантам, які протягом усього часу грали на музичних інструментах, співали, створювали ярмарковий настрій. Особлива подяка викладачам Хорошун Ларисі Володимирівні та Белецькій Надії Григорівні, які взяли активну участь у благодійному заході. Багато викладачів активно підтримали студентів, купуючи їхні вироби. Але, на жаль, були групи, небагато, які залишились осторонь. Це студенти 31-ОМ, 31-Д.

Такі заходи зближують студентів, адже благодійність – це не тільки покликання серця, а й обов’язок кожного!


91 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page