top of page

Першовересень єднає студентську родину

Перше вересня – день особливий, урочистий, святковий, барвистий, адже він єднає учнівську і студентську юнь, дорослих і малих початком нового навчального року.

Урочиста лінійка до Дня знань –у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського пройшла в контексті національної ідеї єднання молодості та їх наставників у міцну родину, яка йде до світла знань і віддає їх на вівтар рідної України.

Студентська молодь, педагогічний колектив, численні гості, батьки пройнялися почуттям гордості від того, що їх у свої обійми прийняв кращий заклад вищої освіти – Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського.

Під звуки маршу на площу запросили першокурсників та ліцеїстів 10-их класів. Їх зустріли теплими оплесками та палкими привітаннями.

Почесним гостем на святі був учасник бойових дій, майор Місінкевич Сергій, який щиро привітав студентів зі святом, побажав наполегливо навчатися та закликав ніколи не забувати тих, завдяки кому над коледжем майорить жовто-блакитний прапор та є умови для здобуття освіти під мирним небом.

Теплими і зворушливими були вітальні слова директора коледжу, кандидата педагогічних наук Савчука Петра Нестеровича, які надихнули молодь на здобуття професійних знань, успішне навчання та творчі перемоги.

Після лінійки в актовій залі коледжу відбулися урочистості з нагоди посвяти студентів у першокурсники та посвята у ліцеїсти учнів 10-их класів. Клятва першокурсника та ліцеїста – все це неповторні миттєвості для нового поповнення коледжової родини.

Підготували та провели святкове дійство студенти 21-Ш групи на чолі з куратором, викладачем-методистом Кузнєцовою Людмилою Василівною. Організатори свята висловлюють щирі слова вдячності за допомогу у підготовці святкового заходу викладачам музичних дисциплін - Сошинській Наталії Василівні та Крупському В’ячеславу Михайловичу.

Стартував Першовересень. Червоних вітрил і Синьої Птиці щастя в новому навчальному році в рідному коледжі та в усій Україні!

Зі святом, читачі нашого сайту! В добрий час до світла знань!


169 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page